Tuotekehitys ja Demoaminen – Joustavat IT-ratkaisut Innovaatioille

Täydelliset IT-ratkaisut tuotekehitykseen ja demoamiseen

Kun kehität uutta tuotetta tai haluat esitellä innovaatiotasi laajemmalle yleisölle, Suomen IT-vuokraus tarjoaa tarvittavat teknologiset työkalut, jotka tekevät prosessistasi sujuvan. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat kannettavat tietokoneet ja iPadit, jotka ovat ihanteellisia niin tuotekehitykseen kuin demoamistilaisuuksiin.

Nopea ja joustava palvelu

Tarjoamme nopean toimituksen hätätilanteissa jopa samana päivänä, ja tavallisissa tilanteissa toimitamme laitteet muutaman työpäivän kuluessa. Vuokra-ajan pituus on joustava, alkaen vain yhdestä päivästä, mikä antaa sinulle vapauden suunnitella ja toteuttaa projekteja ilman pitkäaikaisia sitoumuksia.

Räätälöidyt ja kattavat tukipalvelut

Lisäarvopalvelumme kattavat laitteiden asennuksen, konfiguraation ja jopa laitteiden brändäyksen asiakkaan brändi-ilmeen mukaisesti. Tarjoamme myös tapahtuman aikaista tukea sekä IT-lähituen, varmistaen, että teknologiasi toimii moitteettomasti koko tapahtuman ajan. Tämä mahdollistaa keskittymisen olennaiseen – tuotteesi esittelyyn ja kehittämiseen.

Ajantasaiset ja turvalliset laitteet

Kaikki laitteemme ovat aina asennettu uusimmilla käyttöjärjestelmä- ja tietoturvapäivityksillä. Mikäli sinulla on erityistarpeita, kuten tietyn version käyttöjärjestelmä, otamme sen huomioon laitteiden valmistelussa.

Vastuu ja vikatilanteiden nopea ratkaisu

Mikäli vuokraamasi laite vahingoittuu tai rikkoutuu kesken vuokrauksen, pyrimme toimittamaan korvaavan tuotteen mahdollisimman nopeasti. Tämä takaa, että projektisi tai tapahtumasi voi jatkua häiriöttä.

Ohjelmistotuotteiden esittäminen
Mobiilipelien demoaminen
Tuotelanseeraus

Ota yhteyttä