Tarinamme

Luotettavaa IT-vuokrausta vuodesta 2012

Suomen IT-vuokraus Oy perustettiin toukokuussa 2024, jatkaen Frendy Oy:n vakiintunutta ja arvostettua IT-vuokrausliiketoimintaa itsenäisenä yhtiönä. Uuden yrityksemme perustamisen myötä olemme entistä paremmin valmiita vastaamaan juuri teidän tarpeisiinne lyhytaikaisissa IT-vuokrauksissa, olipa kyseessä tietokoneet, iPadit, messuratkaisut, audiovisuaaliset laitteet tai tulostusratkaisut.

Historiamme kertoo sitoutumisestamme

Vuonna 2012 Soluto Oy aloitti matkansa IT-vuokrausmarkkinoilla. Vuosien varrella yritys kasvoi ja vahvisti asemaansa alalla lukuisilla yritysostoilla ja laajentumisella uusiin palveluihin. Vuonna 2018 Soluto Oy laajensi toimintaansa ostamalla App Studios Finlandin IT-vuokrausliiketoiminnan ja vuonna 2019 edelleen vahvistimme tarjontaamme hankkimalla Korttilinna Oy:n Padsolutions iPad-vuokrausliiketoiminnan. Näiden strategisten liikkeiden myötä meistä tuli Suomen suurin lyhytaikaisia IT-vuokrauksia tarjoava toimija. Vuonna 2021 Frendy Oy:n oston myötä kokemuksemme ja resurssimme yhdistyivät, mikä viitoitti tietä Suomen IT-vuokraus Oy:n perustamiselle.

Asiantuntemusta, johon voitte luottaa

Perintönämme on vuosikymmenen mittainen asiantuntemus ja kokemus, jota hyödynnämme päivittäin tarjotaksemme teille parhaita mahdollisia IT-vuokrausratkaisuja. Me Suomen IT-vuokraus Oy:ssä ymmärrämme, että luotettavuus, joustavuus ja teknologinen edelläkävijyys ovat avainasemassa, kun tavoitteenanne on menestyksekäs toiminta.

Katse tulevaisuudessa

Sitoutuneina innovaatioihin ja jatkuvaan parantamiseen, tavoitteenamme on pysyä teknologian kehityksen kärjessä, tarjoten teille aina ajankohtaisimmat ja tehokkaimmat ratkaisut. Olipa kyse yhdestä laitteesta tai kokonaisesta järjestelmästä, meillä on tarvittava tietotaito ja teknologia varmistamaan, että saatte juuri sen mitä tarvitsette, silloin kun tarvitsette.