Tietokone rikkoutuneen tilalle - Nopea ja luotettava IT-apu

Nopea toimitus saman työpäivän aikana

Kun IT-laitteet pettävät, työ ei saa pysähtyä. Suomen IT-vuokraus tarjoaa nopean ja luotettavan palvelun toimittamalla korvaavan tietokoneen suoraan toimistollenne saman työpäivän aikana. Tämä palvelu on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, joissa jokainen menetetty työtunti voi merkitä suurta menetystä.

Kattava valikoima laitteita ja asennettuja ohjelmistoja

Valikoimamme käsittää yrityskäyttöön suunniteltuja kannettavia tietokoneita, jotka on varustettu kaikilla tarvittavilla ohjelmistoilla ja päivityksillä. Tietokoneet toimitetaan käyttövalmiina, sisältäen Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmän, Office-paketin, virustorjunnan sekä muita välttämättömiä työkaluja. Tietokoneet ovat välittömästi valmiita käyttöön, ilman vaativaa asennusprosessia.

Turvallisuus ja yksityisyys ensisijalla

Kaikki tietokoneemme on suojattu uusimmilla tietoturvapäivityksillä ja ne ovat varustettu tehokkaalla virustorjuntaohjelmalla. Vuokrauksen päätyttyä suoritamme aina tietojen täydellisen tuhoamisen ja laitteiden uudelleenasennuksen, varmistaen asiakkaidemme tietoturvan ja yksityisyyden suojan.

Joustavuus ja mukautettavuus

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden määritellä vuokra-ajan pituuden ja tarvittaessa pidentää sitä. Lisäksi voimme asentaa asiakkaan toivomia ohjelmistoja ja tarjota tarvittavia lisävarusteita, kuten näyttöjä, hiiriä ja näppäimistöjä.

Täydellinen tukipalvelu

Palveluumme sisältyy kattava tukipalvelu, joka kattaa sekä tietokoneen asennuksen että teknisen tuen vuokrauksen ajan. Autamme kaikissa IT-haasteissa, jotta voitte keskittyä olennaiseen ilman keskeytyksiä.

Esimerkkitapaus

Toimitusjohtaja, jonka työkone rikkoutui tärkeän työmatkan aamuna, sai meiltä nopeasti korvaavan laitteen. Uusi tietokone oli täysin käyttövalmis ja asennettu tarvittavilla ohjelmilla, joten hän pystyi jatkamaan työmatkaansa häiriöttä. Tämä osoittaa sitoutumisemme tarjota poikkeuksellista palvelua kriittisissä tilanteissa.

  • Pystymme toimittamaan korvaavan tietokoneen saman työpäivän aikana. Otathan yhteyttä mahdollisimman pian rikkoutumisen jälkeen, niin järjestämme nopean toimituksen.

  • Tarjoamme laajan valikoiman yrityskäyttöön suunniteltuja kannettavia tietokoneita, jotka sopivat erilaisiin liiketoimintatarpeisiin.

  • Kaikki korvaavat tietokoneemme toimitetaan käyttövalmiina Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmällä, ajantasaisilla tietoturva- ja käyttöjärjestelmäpäivityksillä, Microsoft Office -ohjelmistoilla (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), virustorjunnalla sekä muilla yleisillä työkaluilla, kuten PDF-lukijalla ja Internet-selaimilla.

  • Kyllä, sinä päätät vuokrauksen keston. Voit myös pidentää vuokra-aikaa tarpeen mukaan, edellyttäen, että laitteelle ei ole jo sovittu toista vuokrausta samalle ajankohdalle. Suosittelemme aina ilmoittamaan mahdollisista muutoksista vuokra-aikaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme varmistaa laitteen saatavuuden ja joustavuuden suunnitelmiesi mukaan.

  • Kaikki vuokraamamme laitteet on varustettu uusimmilla tietoturvapäivityksillä ja virustorjuntaohjelmistoilla. Kun palautat tietokoneen, suoritamme laitteelle tietojen täydellisen tuhoamisen ja uudelleenasennuksen.

  • Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa tietokoneet asiakkaiden tarpeiden mukaan ja toimittaa tarvittavia lisävarusteita, kuten ulkoisia näyttöjä, hiiriä, näppäimistöjä ja kuulokkeita.

Ota yhteyttä