Tehosta kilpailuja ja asiakastietojen keräystä IT-vuokrauksen avulla

Oletko valmis nostamaan tapahtumasi uudelle tasolle? Meidän IT-vuokrauspalvelumme tarjoavat sinulle joustavuuden ja tehokkuuden, joita tarvitset kilpailujen ja asiakastietojen keräyksen hallitsemiseen. Olipa kyseessä yritystapahtuma, messut tai markkinointikampanja, meidän laadukkaat teknologiaratkaisumme tukevat sinua alusta loppuun.

Miten IT-vuokraus palvelee tähän tarkoitukseen?

Vuokraamalla tarpeisiisi sopivat laitteet ja ohjelmistot, sinun ei tarvitse huolehtia laitehankinnoista tai ylläpidosta. Voit keskittyä olennaiseen – asiakaskokemuksen parantamiseen ja tapahtumasi sujuvaan toteutukseen.

Räätälöidyt ratkaisut

Joustavat kyselyjärjestelmät: Kehitämme kyselyjärjestelmiä räätälöidysti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Voimme auttaa luomaan kyselyitä, kilpailuja tai asiakastyytyväisyyden mittauksia, jotka sopivat täydellisesti kohdeyleisöösi.

Tiedon toimitus: Kaikki kerätty data voidaan toimittaa asiakkaalle halutussa formaatissa, kuten Excel-tiedostoina, jolloin tiedon analysointi ja hyödyntäminen on vaivatonta.

Yhteensopivuus Asiakkaan omien ratkaisujen kanssa: Asiakkaat voivat käyttää omia ohjelmistojaan tai ratkaisujaan laitteidemme kanssa. Asiakkaan halutessa asennamme Asiakkaan haluamat ratkaisut laitteille valmiiksi, jolloin laitteet ovat välittömästi käyttövalmiina, kun ne otetaan käyttöön.

Käyttötapausesimerkit

Messukilpailut: Vuokraa älykkäitä laitetoteutuksia, jotka mahdollistavat osallistujien helpon rekisteröinnin ja äänestämisen messuilla.

Asiakastietojen keräys messuilla: Hyödynnä tabletteja ja kioskeja, joilla keräät arvokkaita asiakastietoja reaaliajassa suoraan tapahtumapaikalta.

Rekisteröintipiste tapahtumaan: Luo tehokkaat ja sujuvat rekisteröintipisteet tapahtumiisi käyttämällä meidän vuokraamia kannettavia tietokoneita ja nimilapputulostimia, jotka mahdollistavat nimilappujen välittömän tulostuksen.

Asiakastyytyväisyyden keräys: Käytä älypuhelimia tai tabletteja asiakastyytyväisyyden mittaamiseen ja palautteen keräämiseen tapahtuman aikana.

Messukilpailut
Rekisteröintipiste ja nimilapputulostus
Asiakaskyselyt ja mittaukset

Esimerkkituotteita ja tarvikkeita asiakastietojen keräykseen ja kilpailuihin

Usein kysytyt kysymykset

  • Kyllä, meidän palvelumme on joustava – voitte vuokrata laitteita yhdestä päivästä useisiin kuukausiin.

    Kyllä, meidän palvelumme on joustava – voitte vuokrata laitteita yhdestä päivästä useisiin kuukausiin.

  • Kun laitteet palautuvat, suoritamme niille standardin mukaisen tietoturvallisen tyhjennyksen, joka poistaa kaikki käyttäjädata ja muut herkät tiedot. Tämä prosessi estää tietojen väärinkäytön ja varmistaa laitteiden turvallisuuden.  Asiakaskyselyiden ja kilpailutietojen toimittamisen jälkeen, kyseisen kilpailun tiedot tuhotaan.

  • Kyllä voit. Voimme asentaa järjestelmän puolestasi tai voit asentaa sen myös itse laitteille.

  • Tarjoamme täyden teknisen tuen vuokrausajan ja nopean laitteen vaihdon, mikäli ongelmia ilmenee.

Anna meidän auttaa sinua löytämään oikeat laitteet ja ratkaisut asiakastilaisuuteesi

[email protected]

029 121 222 222

Ota yhteyttä

Lähetä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä