Laitevuokraus

iPadin ja tietokoneen vuokraus

ALKAEN: 9,90€/päivä

Emme suotta kutsu itseämme markkinoiden parhaaksi! Meille on sydämen asia olla palvelussamme laadun, tehokkuuden ja tietoturvan puolestapuhujia.

Tarjoamme sekä näyttävimmät ständit että edullisimmat hinnat. Kilpailijatestimme ovat osoittaneet, että olemme ainoa toimija, joka huolehtii vuokralaitteisiin tallentuneiden asiakastietojen tietoturvallisesta tuhoamisesta. Jos siis ette halua salaisuuksienne vuotavan kilpailijoille – vuokratkaa meiltä!

Pikavuokrauspalvelumme on sopiva vaihtoehto silloin, kun haluatte vuokrata tietokoneen tai tablet-tietokoneen väliaikaiseen käyttöön. Yritys, joka tarvitsee tietokoneen tai iPadin vuokrausta messuja tai tilapäistyöntekijöitä varten, on hyvin tyypillinen asiakkaamme.

Tapahtumajärjestäjän IT-laitehankinta

Tavoitteemme on tarjota asiakkaan toiveiden mukaisesti tuotteet ja palvelut asiakkaalle sopivalla aikataululla. Vuokralaitteisto toimitetaan asennettuna tapahtumaan asiakkaan haluamalla ohjelmistolla ja toimitamme tarvittavat IT-laitteet paikasta riippumatta.

Olemmekin vuosien varrella profiloituneet mm. tapahtumajärjestäjien kokonaisvaltaiseen IT-laitteiston toimittamiseen tapahtumiin. Pystymme tarjoamaan asiantuntevaa palvelua ja sen myötä sopivia laitteita.

Olemme saaneet kiitosta nopeasta palvelusta sekä vuokraustoimintojen räätälöinnistä asiakaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi.