Meistä

“Kun IT-laitteita tarvitaan vain lyhyen aikaa, ne kannattaa vuokrata omaksi hankkimisen sijaan”. 

Tämä ajatus on ohjannut Solutoa kehittämään IT-laitteiden lyhytvuokrausta osana laitehankintapalvelujaan. Soluton laitehankintapalveluihin kuuluvat lyhytvuokrauksen lisäksi myös mahdollisuus hankkia IT-laitteet joko omaksi ostamalla tai leasingilla. Solutolla on oma yritysasiakkaille suunnattu verkkokauppa www.yritystenverkkokauppa.fi ja asiakkaamme voivat olla yhteydessä myös Soluton myyntiin laitehankintatarpeissaan.

Soluto haluaa tarjota asiakkailleen vaihtoehtoja laitehankintoihin ja joustavia ratkaisuja vaihteleviin tilanteisiin. Monesti asiakkaamme hankkivat joko leasingilla tai omaksi päivittäisessä käytössään olevat IT-laitteet. Mutta entä sitten, jos asiakkaamme lähtee messuille tai järjestää omille asiakkailleen tilaisuuden ja tarvitsee useampia IT-laitteita? Entä jos omassa työkäytössä oleva kannettava on viikon huollossa? Silloin paras vaihtoehto on vuokrata tarvittavat IT-laitteet, oli tarve sitten päivän, viikon tai vaikka kuukauden. Koemme, että omaksi hankkiminen ei ole lyhytaikaisissa IT-laitetarpeissa asiakkaillemme paras vaihtoehto, siksi haluamme tarjota heille myös vuokravaihtoehdon.

Laitehankintojen lisäksi Soluto tarjoaa myös muita IT-palveluja yrityksille ja yhteisöille, aina IT-tuesta pilvipalveluratkaisuihin, tietoturvapalveluista verkkopalveluihin. Käy tutustumassa Soluton IT-palvelukokonaisuuteen kotisivuillamme, kun haluat vuokralaitteiden lisäksi myös muut yrityksesi IT-palvelut vaivattomasti yhdestä paikasta.

”Asiakkaan kannalta vuokraus on todella vaivaton vaihtoehto”

Myrsky Märijärvi toimii Solutossa vuokravastaavana. Hän kiinnostui heti Solutossa aloitettuaan vuokraliiketoiminnasta ja on pikkuhiljaa vienyt sen prosesseja eteenpäin. ”Vuokravastaavana hoidan asiakaspalvelua, joka kattaa niin tarjouspyyntöihin vastaamisen kuin kuriirin tilaamisen toimitettaville tilauksille. Aiemmin pyöritin koko pakettia, jolloin myös ajelin toimitukset

Lue lisää »

Soluton IT-vuokrauksen tarina

Ensin oli idea. Ideana oli vuokrata iPadeja lentokentällä lentoaan odottaville matkustajille. Miten tämä idea kehittyi ja muodostui lopulta nykymuotoinen IT-vuokraus-palvelu? Soluton IT-vuokrauksen tarina alkoi vuonna 2014, kun eräs innovatiivinen solutolainen törmäsi New Yorkin Starbuckissa mahdollisuuteen lainata iPad kahvilakäynnin ajaksi.

Lue lisää »
admin-ajax

Opas: Milloin kannattaa vuokrata ja milloin ostaa omaksi?​​

Laitehankinnoissa on vuosien varrella iskostunut yleinen käsitys siitä, että omistaminen on ainut tapa hankkia laitteet. Omaksi ostaminen on usein järkevää, mutta ei välttämättä aina.