Valmennustiimi Eximia Oy on vuodesta 2000 asti järjestänyt monipuolisia valmennuskursseja erilaisiin valintakokeisiin ympäri Suomen. Eximian tarjoama korkea laatu perustuu asiantuntemukseen, kannustavuuteen, valintakoekeskeisyyteen ja asioiden esittämistaitoon ja suurin osa koulutusmateriaalista löytyy sähköisessä muodossa.

Soluto Oy tukee Eximian liiketoimintaa toimittamalla laitteiston, jolla valmennusten sähköiset opintomateriaalit saadaan helposti hyödynnetyksi ja oppimista tuetaan nykyaikaisin menetelmin. Yhteistyötä on ollut vuodesta 2013 ja vuositasolla Soluto vuokraa laitteistoa noin kymmenelle eri valmennuskurssille ympäri Suomen. Tiivis ja laaja yhteistyö on mahdollistanut ketterän toimituksen ja laitteisto pystytään toimittamaan tarpeen vaatiessa hyvinkin nopealla aikataululla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Laitteisto toimitetaan aina uusimmilla päivityksillä sekä tarpeeseen vaaditulla materiaalilla ja ohjelmistolla.

”Olemme olleet Soluton asiakkaita vuodesta 2011 ja olemme heidän palveluihinsa erittäin tyytyväisiä. Tietokoneita olemme vuokranneet viimeisen kolmen vuoden ajan. Solutolta vuokratut koneet ovat toimineet ensiluokkaisesti ja ohjelmat ovat aina päivitetty uusimpiin versioihin. Olemme saavuttaneet merkittävän kustannustehokkuuden Soluton ansiosta. Suosittelen Solutoa liiketoimintasi tukena!”
– Valmennustiimi Eximia Oy, toimitusjohtaja Pasi Petäjä

www.eximia.fi