Kumppanuus varmistaa arjen sujuvuuden 

Tapahtumatoimisto TAPAUS tekee tapahtumia. Tuotettuja projekteja on vuosittain lähes 500, eikä hektisessä arjessa saa tulla sellaista tilannetta, ettei IT-tuki toimisi. Tästä on pitänyt huolen Soluto – TAPAUS hyödyntää Soluton palveluita hyvin laajasti aina IT-tuesta vuokrauspalveluun.

TAPAUS työllistää tällä hetkellä hieman alle 90 kokoaikaista työntekijää.

 – Teemme B2B-tilaisuuksia, asiakastilaisuuksia, henkilöstötilaisuuksia ja kuluttajatapahtumia. Teemme myös paljon messuja, kertoo Production Director Joonas Patama.

– Meillä oli alusta asti tarve tällaiselle kokonaisvaltaiselle kumppanille. Sellaista tilannetta ei saa IT-puolella tulla vastaan, että kun ihmisellämme on hätä, niin hän ei saisi siihen apua. Soluto on vastannut tähän erittäin hyvin, Patama painottaa.

Aikaa oikeille asioille

TAPAUS käyttää paljon Mac-laitteita, joiden IT-tuesta Soluto vastaa. Soluto toimii myös TAPAUKSEN kriittisimmän työkalun, Google-ympäristön, pääkäyttäjänä.

– Me myös vuokraamme Solutolta jatkuvasti kalustoa tapahtumiimme. Vuokraamme erityisesti läppäreitä ja padeja, Patama lisää.

– Jos mietitään, että onko yhteistyö Soluton kanssa meille taloudellisesti kannattavaa, niin kyllä varmasti on, jos vaihtoehtona on se, että yrittäisimme itse hallita tätä kokonaisuutta. Silloin käyttäisimme aikaa ihan vääriin asioihin, Patama painottaa. 

Kaivattu apu aina saatavilla

Soluto on ollut TAPAUKSEN kumppani nyt reilut kaksi vuotta. Pataman kokonaisfiilis on yhteistyön suhteen hänen omien sanojensa mukaan erinomaisella tasolla.

– Se tarve, mikä meillä yhteistyön alussa oli, on kehittynyt. Yhteistyötä on siis lähitulevaisuudessa tarkoitus vielä laajentaakin, Patama kertoo.

– Olemme saaneet juuri sen tyyppistä apua kuin mitä olemme kaivanneet, Patama summaa.