Pam on Suomen suurin ammattiliitto yli 230 000 jäsenellään. Liitolla on ympäri Suomen 16 aluetoimistoa ja 166 ammattiosastoa. Suuria liittokokouksia järjestetään joka neljäs vuosi ja vuosina 2015 ja 2019 liittokokoukset pidettiin Messukeskuksessa, Helsingissä.

Liittokokoukset järjestettiin paperittomana tapahtumana tietoteknillisiä ratkaisuja hyödyntäen. Sähköisen laitteiston käytön avulla säästöä syntyi sekä luonnon että kustannuksien osalta.

Soluto Oy toimitti kaikki kokouksessa käytetyt 400 iPad-laitetta, joita osallistujat käyttivät monipuolisesti hyväkseen tapahtuman aikana. Kolmen päivän tapahtumassa tabletteja käytettiin asiantuntijapuheenvuoroissa muistiinpanojen sekä nopean tiedonsiirron apuvälineenä. Sähköinen tiedonsiirto mahdollisti reaaliaikaisemman tiedon jakamisen ja oli näin osana mahdollistamassa sujuvan liittokokouksen kulun. Paikalla oli myös Soluton tekninen henkilö auttamassa käyttäjiä vikatilanteissa.

Soluton kautta tulevat myös väliaikaistyöntekijöiden kannettavat tietokoneet ja tarvittavat oheislaitteet näyttöjä myöten.

www.pam.fi